Rekrytoi IK:lainen

YIT KESÄHARJOITTELUPAIKKOJA

YIT:llä on avoinna mielenkiintoisia kesäharjoittelupaikkoja raksalaisille. Harjoittelupaikkoja on tarjolla mm. Kruunuvuorensillan työmaalla. Haku on käynnissä vielä helmikuun loppuun asti eli toimi nopeasti! Hae täällä: https://smrtr.io/hjbP- 

 

PROJEKTI-INSINÖÖRIHARJOITTELIJOITA HTJ:lle

Haemme harjoittelijoita työskentelemään sekä infra- että taloprojektiemme parissa.

Harjoittelijana tulet työskentelemään vaihtelevissa projekteissa mm. työmaavalvojan apuna. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi työmaakokouksiin osallistuminen, pöytäkirjojen ja aineistojen laatiminen sekä kustan-nusseuranta. Perehdytämme tarkemmin kaikkiin tehtäviin. Mahdollisesta töiden jatkamisesta kesän jäl-keen osa-aikaisena sovitaan erikseen.

Toivomme, että olet vähintään opintojesi keskivaiheille edennyt opiskelija ja kenties jo kerännyt koke-musta työmaatyöskentelystä.

Lisätietoja meistä ja tehtävistä antavat infrarakennuttamisen aluepäällikkö Hannu Virmalainen puh. 040 570 6997 ja talonrakennuttamisen johtaja Jussi Hynninen puh. 040 514 9923. Tutustu meihin osoit-teessa htj.fi/ura ja laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 8.1.2024 klikkaamalla tästä!

 

Granlundin vuoden 2024 harjoittelijapaikat ovat haettavissa. Tutustu harjoittelupaikkoihimme ja hae kira-alan parasta harjoittelupaikkaa!

Harjoittelijamme otetaan heti mukaan oikeisiin hommiin ja ammattilaisemme tukevat uransa alkutaipaleella olevaa harjoittelijaa. Viime kesän harjoittelijoistamme 100 % suosittelisi meitä ystävälleen ja harjoittelijamme kokivat voivansa todella hyvin vaikuttaa työhönsä.

Tarjoamme kymmenittäin harjoittelupaikkoja ympäri Suomen tekniikan alan korkeakouluopiskelijoille. Hakuaika on 30.11.2023-18.2.2024. Hakemuksia käsitellään myös hakuajalla, joten hae heti!

Katso avoimet paikat ja hae kira-alan parasta harjoittelupaikkaa!

 

Finnmap infra etsii tiesuunnittelijaa!

Oletko kiinnostunut infra-alasta ja monipuolisista tiesuunnittelun tehtävistä? Haluaisitko päästä mukaan luomaan toimia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä tiesuunnitteluratkaisuja? Finnmap Infra etsii nyt Tiesuunnittelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Helsinkiin tai Tampereelle! Tässä roolissa työskentelet muun muassa geometrisen suunnittelun sekä kuivatuksen ja rakenteiden suunnittelun parissa. Kiinnostuksesi mukaan työtehtäviä voi laajentaa myös tietomallinnuksen ja raidehankkeiden suunnittelun piiriin. Lisäksi Finnmap Infra tarjoaa mahdollisuuden opinnäyte- tai diplomityöhön, joustavan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden sekä useita työsuhde-etuja! Oletko etsimämme tulevaisuuden ammattilainen? Lue lisää linkin kautta ja hae 23.11. mennessä!

 

LeaseGreen Oy etsii Traineeta Green Investment Analyst -tehtävään

Haluatko kehittyä kiinteistöalan huippuammattilaiseksi? LeaseGreen Oy etsii Traineeta Green Investment Analyst -tehtävään. Trainee-ohjelman kesto on noin neljä kuukautta ja alkaa syksyllä 2023.

Tehtävässä pääset työskentelemään muun muassa energiainvestointien kannattavuuslaskelmien sekä teknistaloudellisten raporttien ja analyysien parissa. Lue lisää ja hae pian oheisen linkin kautta.

 

Tekninen analyytikko Biosolarille

Tervehdys Kiltalaiset!

Biosolar on ärhäkkään kasvuun tähtäävä aurinkovoimayhtiö.

Biosolarin visiona on omistaa aurinkovoimatuotannon arvoketju alusta loppuun. Kilpailuetumme nojaa inklusiiviseen hankekehityskonseptiimme sekä tuotannon modularisointiin.

Yhtiöllä on toimisto Etu-Töölössä, rahoitus kunnossa, sekä erittäin kireä ’’No assholes’’ -seula, joka takaa mainion yrityskulttuurin rakentumisen.

Lisätietoa Teknisen analyytikon -työpaikkailmoituksestamme, sekä allekirjoittaneelta.

Terveisin,

Ville Kaituri / 0407622895 / ville.kaituri@biosolar.fi

 

Destialla vielä kesätöitä tarjolla!

Etsitkö vielä kesätyötä, joka antaisi erinomaisen pohjan ja osaamisen alasi vaativampiin tehtäviin? Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö Destia etsii nyt useampaan työtehtävään kesäharjoittelijoita rakentamaan ihmislähtöistä infraa ympäri Suomea kesäksi 2023. Tule osaksi välittävää työyhteisöä ja hae heti, sillä potentiaalisten hakijoiden kanssa edetään jo hakuajalla!

Tutustu Destiaan työpaikkana ja katso avoimet paikat!