Yritysyhteistyö

Yrityksille

Rakennusinsinöörikilta on Aalto yliopiston energia- ja ympäristötekniikan sekä rakennustekniikan opiskelijoiden kilta, joka on perustettu vuonna 1913. Kolmen ensimmäisen vuoden opiskelijamme opiskelevat uudessa Energia- ja ympäristötekniikan koulutusohjelmassa ja aikaisemmin opintonsa aloittaneet Rakennus- ja ympäristötekniikan koulutusohjelmassa. Rakennusinsinöörikillasta valmistuu monipuolisia rakennus-, yhdyskunta- ja energiatekniikan osaajia.

Yritysmaailman ja opiskelijoiden kohtaamisten luominen on yksi kiltamme tärkeimmistä tehtävistä. Haluamme, että yhteistyö on molemminpuolista, jolloin sekä yritykset että kilta hyötyvät siitä. Ottamalla yhteyttä kiltamme yrityssuhdevastaavaan voimme räätälöidä yrityksellenne sopivan tavan osallistua killan toimintaan. Alla on lueteltuna muutamia yhteistyömahdollisuuksia, mutta muitakin tapoja on lukuisia.

Excursiot:

Excursiotoiminta killassamme on keskeinen osa tapahtumatoimintaamme. Toiminnan rooli on korvaamaton osa opiskelijoidemme tutustuttamista alan käytännön puoleen ja keskeisiin vaikuttajiin. Tällä tavoin excursiotoiminta esiintyy myös eräänä parhaimmista yrityksille tarjoamistamme mahdollisuuksista saada näkyvyyttä omalle toiminnalleen. Excursiokohteena toimiva yritys on aina jäävä valmistuvan insinöörisukupolven mieliin positiivisena työnantajana tai yhteistyökumppanina!

Excursiotoimintaamme koordinoi oma toimikuntansa, jota vuonna 2017 johtaa excursiomestari Niko Kälkäjä. Tiedusteluissa liittyen excursiotoimintaamme voitte ottaa häneen yhteyttä osoitteessa niko.kalkaja@aalto.fi tai soittaa +358400716692.

Ulkoexcursio Norjassa vuonna 2014

Vuosijuhlat:

Vuosijuhlamme, Hermanni-sitsi, on kiltamme suurin, näyttävin ja arvokkain vuotuinen juhla. Vuosijuhlaa tukemalla saa näkyvyyttä myös muiden alojen opiskelijoiden keskuudessa. Tarjoamme yrityksille lukuisia erilaisia mahdollisuuksia Hermanni-sitsin sponsorointiin.

Kuvaa Hermanni-sitseiltä vuodelta 2014

Kiltalehti Ruutisten mainos:

Julkaisemme neljä kertaa vuodessa kiltalehden, joka on aktiivisesti luettu jäsentemme keskuudessa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden ostaa artikkeli- ja mainostilaa lehdessä.

Ruutisten logo

Kiltahuone:

Kiltahuone on yliopistolla paikka, johon kiltamme jäsenet kokoontuvat päivittäin rentoutumaan, opiskelemaan ja vaihtamaan kuulumisia kahvikupin äärellä. Yrityksillä on mahdollisuus tukea kiltahuonetta esimerkiksi osallistumalla kalusteiden hankkimiseen. Näin yritys saa pitkäaikaista ja näkyvää mainostilaa opiskelijoiden keskuudessa.

Rakennusinsinöörikillan Kiltahuone

Kannatusjäsenyys:

Kannatusjäsenyys on killan vuosittaista tukemista. Kannatusjäsentemme nimi ja logo ovat esillä nettisivuillamme. Lisäksi kannatusjäsenillämme on mahdollisuus jättää työpaikkailmoituksensa ”Rekrytoi IK:lainen” –osioon.