Ulkoexcun 2024 jonotuskäytännöt

Ulkomaan excursio 2024 – Jonotuskäytäntö

 

Ulkoexcursion jonotus 2024 tapahtuu seuraavasti. Kiltahuoneen takaovelle ilmestyy jonotusta edeltävänä päivänä jonotuslista, johon paikalle saavuttaessa tulee kirjoittaa nimensä. Kuka tahansa voi huutaa nimenhuudon, jolloin se tulee suorittaa ovessa olevan nimilistan mukaan. Mikäli henkilö on poissa nimenhuudosta, merkitään hänen nimensä viereen * merkki. Jos henkilö on takaisin seuraavassa nimenhuudossa, * merkki vedetään yli Nimenhuutojen välissä tulee olla vähintään 30 minuuttia. Mikäli jonottaja ei ole paikalla kahden perättäisen nimenhuudon aikana, vedetään hänen nimensä yli listalta, ja hän menettää jonotuspaikkansa. Jonottaja on itse vastuussa, että hänet huomataan nimenhuudossa.  Jonotuslistan vieressä on erillinen paperi, johon tulee kirjata nimenhuutojen kellonajat, sekä niistä puuttuneet henkilöt. Luotamme teihin, olkaa jonotuksessa reiluja ja rehtejä muita kiltalaisia kohtaan! 

 

Paikkoja jonotuksesta reissulle tulee olemaan 18. Varasijoille jääneitä pyritään reissun mahdollistamisen puitteissa ottamaan mukaan, mutta varmoja paikkoja tosiaan 18. Kaikille mukaan päässeille ilmoitetaan 18.5., ja loput listan mukaiset henkilöt tulevat olemaan varasijoilla. Ilmoittautuminen tulee muuttumaan sitovaksi heinäkuussa, myöhemmin ilmoitettavana aikana, jolloin myös ainakin tarkennettu, mutta mahdollisesti lopullinen, hinta on tiedossa. Hinta tulee olemaan maksimissaan 350 €.

 

Nimilista tullaan keräämään 18.5. klo 9.00. Kiltahuoneen sisällä yöpyminen on kielletty.

 

Henkilö voi jonottaa itsensä lisäksi toisen ihmisen puolesta hyvin perustellusta syystä. Puolesta jonotettavalla tulee siis olla pakottava syy, joka estää jonotukseen osallistumisen. Perusteltu syy voi olla esimerkiksi ulkomaanmatka tai kesätyö napapiirin pohjoispuolella. Puolesta jonottavan tulee ilmoittaa yksityiskohdat (nimet ja syy) ulkoexcursiovastaavalle (tg: @eliaspasane) viimeistään 13.5. klo 12.00

 

  1. Saavu jonotuspaikalle
  2. Kirjoita nimesi listaan
  3. Älä menetä paikkaasi
  4. Lähde ulkoexculle