VK x IK Aamusitsit 20.4.

Oletko ikinä herännyt aamulla darraisena, etkä jaksa tehdä itsellesi aamupalaa? Tai haluatko jatkaa illan jatkoilta suoraan sitsaamaan samoilla silmillä? Ei hätää, meillä on ratkaisu. Nimittäin VK ja IK ovat yhdistäneet voimansa aamujen ankeutta vastaan yhteisillä aamusitseillä! Saavu aamusitseille la 20.4. OK20 alakertaan nauttimaan virkistävästä tai tasoittavasta alkumaljasta klo. 9.00, ja sitsit alkavat klo. 9.30. Tule nauttimaan kiltarajoja rikkovasta aamiaisseurasta! Sitseille on paikkoja yhteensä 50, joista 23 vuorimiehille, 23 raksalaisille ja 4 lukkareille.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 4.4. kello 12.00 tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova ilmon sulkeuduttua 14.4. klo. 23.59, ja osallistumismaksu tulee maksaa, vaikka ei pääsisi paikalle.

 

Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita ja Vuorimieskillan yhdenvertaisuusohjesääntöä. Minkäänlainen häirintä ei ole tapahtumassa hyväksyttyä.

 

TL;DR

Mitä? Aamusitsit hyvässä seurassa!

Missä? OK20 alakerta

Milloin? 20.4. kello 9.00 ->

Miksi? Koska darra täytyy katkaista jo heti aamusta, jotta Wappu menee juhliessa! Tai sitten muuten vaan et halua selvitä… 

Mitä maksaa? max 13€

DC? Tule sellaisena kuin heräät! Tai jos et herää, sellaisena kuin olet…