IKäisten viini- ja juustoilta 8.3.

Kilta on tarvinnut jo pidemmän aikaa toimintaa myös vanhemmille opiskelijoille. +3-saunan osallistujat on aivan liian nuoria. Alumnit on kivoja, mutta välillä on ollut vaikeuksia löytää tarpeeksi osallistujia (ja järjestäjiä) tapahtumiin. Miten saada vanhemmat kiltalaiset osallistumaan killan toimintaan myös valmistumisen jälkeen?

Olemme vastanneet rukouksiimme: IKäiset – Rakennusinsinöörikillan vanhimmat ja kauneimmat, n-opiskelijat ja alumnit! Jatkossa IKäisten tapahtumat ja tapaamiset ovat avoimia automaattisesti n-opiskelijoille ja alumneille. Vuonna 2024 on tiedossa sivistynyttä viininmaistelua, kesäaftereita sekä perinteisempää meininkiä sauna-illan merkeissä, kelkerengit mielessä.

 

Hei vanha ja viisas raksalainen!
Oletko palautunut alumnisitseistä? Ei huolta vaikket olisikaan, koska seuraava tapahtuma lähentelee sivistynyttä. Tähän tapahtumaan on tervetulleita valmistumisen molemmin puolen vanhat kiltalaiset, viinin vasta-alkajat ja ammattilaiset.

Tällä kertaa ei ole tarjolla viinaa tai jyystöä, eikä viinejä tarvitse kumartua nostamaan Alkon alahyllyltä. Tule siis nauttimaan oikeasti laadukkaista viineistä ja hyvistä juustoista alumnien viini- ja juustoiltaan perjantaina 8.3. klo 18! Tapahtuma järjestetään Otarannan kerhotilalla Otaniemessä.

Puoliammattilaiset ohjaavat viininmaistelun klo 18-20, jonka jälkeen voi seurustella sekä maistella ylijäämäviinejä ja juustoja aina 22 asti.

Paikalle voi saapua klo 17.30 alkaen. Hinta viininmaistelulle on 20 euroa, joka sisältää 4-5 lasillista eri viinejä. Paikkoja on 25:lle nopeimmalle ilmoittautujalle.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.3. klo. 12:00.

Lisätietoja voi kysellä IKävastaavlita.

 


  PunaistaValkoista


  HolillinenHoliton


  Kyllä


  Kyllä

  * Pakollinen

  Osallistujat: 21
  Nimi
  Mikko Kähkönen
  Milla Kivioja
  Jenna Johansson
  Niina Sihvola
  Petra Seppälä
  Silja Yli-Juuti
  Ossi Inkiläinen
  Nasti Korhonen
  Päivi Lipponen
  Lassi Mäkelä
  Laura Aalto
  Juho Hannukainen
  Olli Nuutinen
  Rita Ristimäki
  Eero Petrell
  Suski
  Lionel
  Frida Mitts
  Sofia Harri
  Tuomas Ridanpää
  Hanna Koskikallio
  Reserve spots: