Killan kesäpäivät 2022

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Rakennusinsinöörikilta kokoontuu Arkkitehtikillan majalle 30.7.-31.7. viettämään kiltalaisten kesken tämän kesän parhaita kesäpäiviä! Luvassa grillailua, saunomista sekä mahtava ilta parhaassa seurassa.

Paikalle voi saapua 14:00 eteenpäin. Arkkitehtikillan majalta löytyy nuotiopaikka ja hyvin varusteltu keittiö omien ruokien valmistamiseen. YIT tukee tapahtumaa ja sunnuntaina tarjolla on aamupalaa. Otathan lauantai-illaksi omat ruoat mukaan.

Tapahtuman enimmäisosallistumismäärä on 50 henkilöä. Pyrimme viettäämään suurimman osan päivästä ulkona, joten varautukaa sään mukaisilla varusteilla. Majalta löytyy sekä sisänukkumapakkoja, että vähintään kohtuullisia telttapaikkoja sekä hyviä paikkoja riippumatoille. Ilmoittautuneista 20 nopeinta voivat varata itselleen sisältä yösijan, ja loppujen tulee varautua nukkumaan ulkona. Sisätiloista löytyy jonkin verran patjoja, mutta varaathan omat yöpymisvarusteet (makuupussi yms) mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa torstaina 14.7.2022 klo 18.

Tule nauttimaan mahtavasta kesästä mahtavassa seurassa!

MITÄ: Killan kesäpäivät
MISSÄ: Arkkitehtikillan maja, Metsäkalliontie 46, 01120 Sipoo (saavutettavissa julkisilla)
MILLOIN: 30.7.-31.7. kello 14:00→
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
KENELLE: Rakennusinsinöörikillan jäsenille
ILMO: 14.7. 18:00 täällä