Vuosijuhlaviikon lajikokeilu

Hiphei, on vuosijuhlaviikon lajikokeilun aika!

Tänäkin vuonna liikuntavastaavat lämmittelevät kiltalaisia tulevia vuosijuhlia varten lajikokeilulla. Koska Hermanninsitsi on varma kesän – ja siten rantalentiskauden – merkki, päättivätkin järjestäjät ottaa varaslähdön tulevaan kauteen sisäbiitsiexcursiolla. Kaiva siis urheilushortsisi naftaliinista ja merkkaa maanantai 4.4. kalenteriisi, sillä silloin halukkaille on varattu kolme sisäbiitsikenttää rennolle pelailulle.

 

Tapahtuma sopii kaikentasoisille pelaajille eikä aiempaa harjoituksen puutetta tarvitse pelätä. Tapahtuma alkaa klo 15 ja kilta järjestää yhteislähdön Otaniemestä, josta lisätietoa myöhemmin. Myös omin kyydein voi saapua paikalle. Tapahtuman jälkeen on myös mahdollisuus rennolle saunomiselle, joten otathan myös saunavarustuksen mukaan.
Paikkoja on kolmellekymmenelle ensimmäisenä ilmoittautuneelle. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 23.3. klo 12 alla löytyvän linkin takaa.

 

MITÄ: Sisäbiitsiexcursio
MILLOIN: 4.4. klo 15-
MISSÄ: Energiakatu 3, Helsinki
MITÄ MUKAAN: Hiekankestävät urheiluvarusteet ja saunomisvarustus
ILMO: 23.3.2022 klo12:00

 

Ilmoittautumislinkki