Kotimaan Pitkä 2022

Kotimaan Pitkä 16.-19.3.2022 

Rakennusinsinöörikillan pisin ja odotetuin perinne Kotimaan Pitkä-excursio tulee taas! KP järjestetään tänä vuonna 16.-19.3.2022. Reissulle valitaan osallistujat tuttuun tapaan hakemuksen perusteella. Viritä siis koneesi kisakuntoon ja lähde virittelemään hakemusta teekkarimieli kuumana!

 

Kp-toimikunnan parissa on kokouksissa ollut havaittavissa eräänlaista ikävystyneisyyttä ja melankolisuutta. Totesimme yhteistuumin moisen ilmapiirin olevan kestämätön ja johtavan auttamattomasti totaaliseen pannukakkuun. Mikä siis neuvoksi?

Tylsyydentappohilavitukutin, tietysti. Jokainen rakensi em. härpäkkeen ja kaikkien suureksi yllätykseksi ne oikeasti toimivat. Seuranneiden kokousten jälkeen toimikunnan hymyt olivat huhun mukaan nähty jopa Ryöttilammella asti! Suojautuaksemme tylsyydentäyteiseltä reissulta hakemusaiheeksi valikoituikin luonnollisesti tylsyydentappoväline.

 

Tylsyydentappoväline 

Hakemuksessa tulee ottaa seuraavat asiat huomioon:
– Hakemus on henkilökohtainen ja se osoittaa KP-, rakentaja- ja teekkarihenkeä. Kädentaidot ja uudet ideat ovat hakemuksen arviointiin positiivisesti vaikuttavia tekijöitä.
– Hakemus sisältää hakijan nimen
– Hakemukseen voidaan liittää tarvittaessa käyttöohje
– Hakemus mahtuu bussin tiloihin
– Hakemus ei aiheuta todellista vaaraa KP:n osallistujille.
– Hakijan tulee olla Rakennusinsinöörikillan jäsen
 

Hakemuksia voi toimittaa kiltahuoneelle niille osoitettuun palautuslaatikkoon perjantaihin 25.2.2022 klo 23.59 asti.

Täytähän myös oheisen lomakkeen varsinaisen hakemuksen palautuksen lisäksi!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVJ2oLiXQ7xghHnhpGiWcN1g-iG9C2rawAHWzIpCHYZcWYhg/viewform?usp=sf_link

 

Muistakaa myös, että KP:ta edeltävänä iltana (15.3.) järjestettävän Norske Kimble Cupin voittajapari pääsee automaattisesti mukaan reissuun!

Matkan hinta tarkentuu myöhemmin. KP-toimikunta pidättää oikeuden tarkentaa hakuohjeita tarvittaessa.
Matka toteutetaan mikäli rajoitukset sen sallivat. Edellytämme osallistujilta voimassaolevaa koronapassia. Kysymyksissä ja tiedusteluissa voit olla yhteydessä Excursiomestariin.

Otto Jalas
TG: @omenaJ / 0405950830
otto.jalas@aalto.fi