Rakennusinsinöörikillan kesätyöwebinaari

IK järjestää torstaina 13.1. erityisesti fukseille ja toisen vuoden opiskelijoille suunnatun kesätyöwebinaarin. Paikalle alan kesätöitä ja kesätyömahdollisuuksia tulevat esittelemään YIT, RIL, HSY ja Finnmap Infra. Tapahtumassa pääset kuulemaan vinkkejä, millä kesätyö napsahtaa juuri sinulle! Lisäksi 40 ensimmäiselle osallistujalle tarjotaan etätilaisuuteen mahdollisuus tilata 15 euron päivällinen Foodorasta! Ole siis tarkkana ilmoittautumisen auetessa killan sivuilla torstaina 6.1. klo 12:00 ja tule kuulemaan sesongin kuumimmat kesätyövinkit!

 

MITÄ: Rakennusinsinöörikillan kesätyöwebinaari

MISSÄ: Teamsissa (linkki kokoukseen lähetetään ilmoittautumisen jälkeen)

MILLOIN: To 13.1 klo 17.00

MAKSAA: Ei yhtikäs mitään!

MIKSI: Töissä on kivaa!!!

 

Linkki ilmoittautumiseen aukeaa täällä 6.1. klo 12.00!