Pääaineiltama 2021

Kuulostaako energia- ja ympäristötekniikka vielä vähän epämääräiseltä ja laajalta pääaineelta? Ovatko eri opiskelualat vielä hämärän peitossa? Kiinnostaisiko tutustua mahdollisiin tuleviin työnantajiin jo nyt? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on pääaineiltama juuri sinua varten!

IK järjestää perinteisen pääaineiltaman keskiviikkona 24.11.2021 klo 17:00 alkaen! Paikalle saapuu yritysedustajia jokaisesta neljästä nykyisen kandiohjelman pääaineesta pitämään lyhyehkön esitelmän omasta yrityksestään ja sen tarjoamista työmahdollisuuksista. Esitelmät pidetään englanniksi. Tapahtuma järjestetään Atlantinkadun sauna- ja kabinettitila Sievo Saunassa. Tulkaa siis sankoin joukoin kuulemaan lisää omasta alastanne! Esitysten lopussa on kysymysmahdollisuus. Esitysten jälkeen tilaan voi jäädä saunomaan ja istumaan iltaa klo 21 asti. Varaa siis saunomisvarusteet mukaan!

Illan ohjelma:

17:20-17:45 A-insinöörit, georakentaminen

17:50-18:15 Fennovoima, energiatekniikka
Tauko 15 min
18:30-18:55 Afry, vesi- ja ympäristötekniikka

19:00-19:25 Esri, geoinformatiikka

19:25-21:00 Vapaata hengailua, saunomista

HUOM! Muistathan myös, että tapahtumasta saa fuksipistevihkoon merkinnän!