Vaalit ja pIKkujoulut

Vaalikokous

Vuosi on jo melkein vaihtumassa ja Rakennusinsinöörikilta tarvitsee uusia toimijoita vuodelle 2022! Vaalikokouksessa pääset nauttimaan jouluisesta tarjoilusta sekä jännittävistä vaalimittelöistä! Hae siis mukaan tai tule ainakin vaikuttamaan uusien toimijoiden valintaa!

Vaalikokous järjestetään perjantaina 19.11. kello 14-18 osoitteessa Otakaari 4, luentosali 215.

Vaalikokouksessa on läsnäolo-, puhe- ja esitysoikeus kaikilla killan jäsenillä. Äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä siten, että jokaisella on yksi ääni. Kokouksen päätöksellä voidaan myös kiltaan kuulumattomalle myöntää läsnäolo- ja puheoikeus. Valtakirjalla ei voi äänestää.

Huolehdithan, että olet varmasti maksanut killan jäsenmaksun vaalikokoukseen mennessä. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löytyvät täältä: 

Liity jäseneksi

Mikäli olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksusi vuodelle 2021, ota yhteyttä killan kirjuri-tiedottajaan: iiris.vuorialho[ät]aalto.fi

Lisäksi 2021 keväällä kiltaan liittyneiden (fuksit) tulee toimittaa kotikaupunkinsa oheisen formsin kautta.

Asuinpaikkakysely

Haku virkoihin on auki killan nettisivuilla:

Hae kiltatoimintaan!
, missä voi myös lukea Raatiehdokkaiden vastauksia visaisiin kysymyksiin. Hakijat päivitetään päivittäin.

*****************************************************************************************

pIKkujoulut

Joulu siintää jo horisontissa, mutta ennen sitä nautitaan tietenkin pIKkujouluista! pIKkujouluthan järjestetään normaaliin tapaan mysteeripaikassa X, johon siirrytään vaalikokouksen jälkeen bussikuljetuksella Otakaari 4 tuntumasta klo 18.

Tarjolla on herkullista jouluruokaa, -juomaa sekä -ohjelmaa! Lisäksi huhujen mukaan Rudolf Ruutisen ja toimittajien kynät sauhuavat tälläkin hetkellä luoden laatujournalismia julkaistavaksi pIKkujouluihin!

Vaikka olisit vuoden mittaan ollut tuhma, niin pIKkujouluissa saat jos annat 🙂 Lahjojenjakoon voi osallistua tuomalla korkeintaan 5 euron arvoisen lahjan. Luvassa on myös saunomismahdollisuus eli saunakamat mukaan!

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 3.11. kello 12:00. Tapahtumaan mahtuu 50 vikkelintä, joten kannattaa virittää itsensä f5-taajuudelle!

Ilmoittautumiseen

Lysti kustantaa 8 € ja maksu tarkastetaan bussin ovella.

MITÄ: pIKkujoulut
MISSÄ: mysteeripaikassa X, jonne bussikuljetus osoitteesta Otakaari 4
MILLOIN: 19.11. klo 18 (vaalikokouksen päätyttyä)
MITÄ MAKSAA: 8 €
MIKSI: Nyt sitä saa, nyt sitä saa!