ENG-fest

Rakennusinsinöörikillan, Koneinsinöörikillan ja Maanmittarikillan järjestämä ENG-festivaali on Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun opiskelijoille suunnattu tapahtuma. Opiskelualoihin liittyvät alan johtavat yritykset tulevat festivaaleille esittelemään toimintaansa – tapahtuma onkin loistava tilaisuus tutustua uusiin yrityksiin, selvitellä tulevia kesätyöpaikkoja sekä verkostoitua yritysten edustajien kanssa. Tule siis paikalle Trap Factorylle 20.10. klo 14:00 alkaen kuulemaan yrityksiä messuständeillä sekä nauttimaan pientä purtavaa!

Älä päästä tätä verkostoitumistilaisuutta lipumaan ohitse – tapahtuma on erityisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoille korvaamaton tilaisuus tutustua rakennus-, kone- ja energia-alan yrityksiin!

Tapahtuma on lisäksi osa harjoittelupassikurssia ENG-A2000. Lisätietoja kurssisisällön kautta.
Mitä?: Loistava mahdollisuus verkostoitua ja jopa hoitaa ensi kesälle työpaikka! Tarjolla myös ilmaista ruokaa ja juomaa!

Missä?: Trap Factory, Otaniemi
Milloin?: 20.10. klo 14:00-19:00

Facebook tapahtuma

The ENG-festival, organized by the Guild of Civil Engineers, the Guild of Mechanical Engineers, and the Guild of Surveying Engineers, is an event targeted for the students of Aalto University’s School of Engineering. The leading companies of these fields of study will introduce themselves at the festival – the event is an amazing opportunity to get to know new companies, find out about future summer jobs, and network with the representatives of the companies. So arrive at Trap Factory on the 20th of October from 14.00 onwards to hear about the companies at their fair stands and to enjoy some snacks!

Don’t let this networking event slip by you – the event is an invaluable chance to get to know the companies related to civil, mechanical and energy engineering! This pertains especially to first year students! In addition, the event is part of the Practical training course ENG-A2000. More information from the course syllabus.

What?: An amazing opportunity to network and even land a job for the next summer! Also free food and drinks are offered!

Where?: Trap Factory, Otaniemi
When?: 20.10., 14.00-19.00

Facebook event