Excursio Fortumin Suomenojan voimalaitokselle

Terve­tuloa tutus­tumaan juuri valmis­tu­neeseen, Suomen suurimpaan lämpö­pumppuun nollapäästöpäivänä 21.9. klo 11:00-13:00 Fortumin Suomenojan voimalaitokselle

Kansainvälisen Nollapäästöpäivän kunniaksi Fortum kutsuu Rakennusinsinöörikillan opiskelijat tutustumaan Suomen suurimpaan lämpöpumppuun ja Fortumin muutosmatkaan kohti hiilineutraalia lämmöntuotantoa.

Fortum tarjoaa aluksi lounaan ja kertoo yrityksestä työnantajana. Tämän jälkeen tutustumme energiantuotantoon laitosalueella. Fortumin lämpöpumppulaitoksella Suomenojalla on kolme teollisen mittakaavan lämpöpumppua, joilla tuotetaan ekologista kaukolämpöä hyödyntäen puhdistettua jätevettä. Paikan päällä esitellään myös lämpöakku, johon voidaan varastoida lämpöä.

Laitos sijaitsee osoitteessa Hylkeenpyytäjäntie 4, 02270 Espoo. Bussi 111 pysähtyy lähelle laitosta. Järjestämme yhteislähdön kiltahuoneelta tiistaina klo 10:00, joten varaudu maksamaan bussilippu omakustanteisesti. Halukkaat voivat tulla myös suoraan voimalaitokselle, jonka porteiltä excursio alkaa klo 11:00.

20 nopeinta kiltalaista mahtuu mukaan!

Ilmottautuminen aukeaa 13.9. klo 12 osoitteessa: http://rakennusinsinoorikilta.fi/fortum-suomenoja-excursio-ilmottautumissivu/

Tervetuloa mukaan excursiolle!