Norske Kimble Cup 2021

“The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.”
― Sun Tzu, The Art of War

14.9. klo 17:00 muuttuu OK20 yläkerta sekä takkakabinetti jälleen sotatantereeksi, kun kiltalaiset saapuvat vuotuisaan Norske Kimble Cuppiin taistelemaan maineesta ja kunniasta, sekä tietenkin himotusta paikasta KP-bussissa! Kaksi ensimmäistä erää pelataan jakautuneena OK20 yläkertaan ja takkakabinettiin. Finaalierä pelataan OK20 yläkerrassa. Mukaan mahtuu 16 urheinta ja nopeinta taisteluparia. Yksi taistelupari koostuu kahdesta henkilöstä. Mikäli pelaaminen ei itseä kiinnosta, ei valitettavasti tänä vuonna voi paikalle tulla kannustamaan (☹️). Lisäksi joukkueen karsiuduttua pelistä on pelitilasta poistuttava 30 minuutin kuluessa.

Pelivälineet:
– Olut, Kuiva siideri, Lonkero tai vichy (riittävästi)

Pelin muut säännöt löytyvät osoitteesta: http://rakennusinsinoorikilta.fi/tapahtumat/norske-kimble/

Ilmoittautuminen aukeaa 6.9. klo 12:00 osoitteessa: http://rakennusinsinoorikilta.fi/norske-kimble-cup-2021/

Ethän tule tapahtumaan oireisena.