Killan kesäpäivät 7.-8.8.2021

Ilmoittautuminen löytyy Täältä

Rakennusinsinöörikilta kokoontuu Arkkitehtikillan majalle 7.8.-8.8. viettämään kiltalaisten kesken tämän kesän parhaita kesäpäiviä! Luvassa grillailua, saunomista sekä mahtava ilta parhaassa seurassa.

Paikalle voi saapua 14:00 eteenpäin. Kilta tarjoaa sunnuntaina aamupalan, mutta otathan lauantai-illaksi omat ruoat mukaan. Arkkitehtikillan majalta löytyy nuotiopaikka ja hyvin varusteltu keittiö omien ruokien valmistamiseen.

Tapahtuman enimmäisosallistumismäärä on 50 henkilöä. Pyrimme viettäämään suurimman osan päivästä ulkona, joten varautukaa sään mukaisilla varusteilla. Majalta löytyy sekä sisänukkumapakkoja, että vähintään kohtuullisia telttapaikkoja sekä hyviä paikkoja riippumatoille. Ilmoittautuneista 20 nopeinta voivat varata itselleen sisältä yösijan, ja loppujen tulee varautua nukkumaan ulkona. Kannustammekin miettimään telttaa tai riippumattoa nukkumista varten, mikäli et ehtinyt varata sisältä yösijaa! Sisätiloista löytyy jonkin verran patjoja, mutta varaathan omat yöpymisvarusteet (makuupussi yms) mukaan.

Linkki tapahtuman ilmoittautumiseen julkaistaan perjantaina 30.7 klo 18:00 facebook -tapahtumassa sekä IK – tiedotuskanavalla Telegramissa.

Tule nauttimaan mahtavasta kesästä mahtavassa seurassa!

Mitä: Killan kesäpäivät
Missä: Arkkitehtikillan maja, Metsäkalliontie 46, 01120 Sipoo
Milloin: 7.-8.8. kello 14:00→
Mitä maksaa: Ei mitään!
Kenelle: Rakennusinsinöörikillan jäsenille
Ilmo: linkki julkaistaan facebook sivuilla ja tiedotuskanavalla telegramissa!