IK:n Ruskaretki

Viime kesänä megalomaanisen suosion saavuttanut killan vaellus tulee taas! Tänä vuonna pakkaamme rinkkamme ja matkaamme kohti pohjoista, nimittäin kohteenamme on Suomen legendaarisin vaellusreitti, itse Karhunkierros! Matka osuu kenties kauneimpaan vuodenaikaan, kun pääsemme ihastelemaan pohjoisen ruskan väriloistoa. Ei tätä tarvitse sen enempää mainostaa, kyseessä on todellakin kerran elämässä -tapahtuma. Matka ajoittuu välille 22.9-26.9, joten kesätöiden aikataulupaineetkin on jo tässä vaiheessa karisteltu. Ja mikä parasta, koko paketti maksaa osallistujalle vain muutaman pizzan hinnan verran.

Retki sopii monen tasoisille aina kokeneesta vaeltajasta vasta-alkajaan, ja onkin erityisesti alkajille erinomainen tilaisuus kokea Suomen hienoimpia retkikohteita hyvässä seurassa. Huomaa kuitenkin, että kyseessä ei ole esteetön tapahtuma ja vaatii hyvää peruskuntoa sekä psyykkistä kestävyyttä, sillä päivän siirtymät voivat olla raskaita. Vaellusryhmät pyritään kuitenkin jakamaan vaeltajan toiveiden ja jaksamisen mukaan, joten kullekin retkeilijälle löytyy juuri se oma porukka.

Retkeen valmistautumiseksi järjestämme elokuussa teoriaillan, jossa käydään läpi mm. tarvittavia vaellusvälineitä, vaatetusta, hyviä retkiruokia, sekä muita tarpeellisia asioita. Erityisesti kokemattomempien eräkävijöiden on hyvä tulla tähän tapahtumaan paikalle.

Lähtö retkelle tapahtuu Otaniemestä aikaisin keskiviikkoaamuna ja paluu myöhään sunnuntai-iltana. Vaelluksen ajankohta on toisella varsinaisella kouluviikolla, joten orientaatioviikko tai ensimmäinen kouluviikko ei häiriinny.

Ilmottautuminen seikkailulle aukeaa 26.7 klo 18.
Ilmottaudu mukaan tästä!

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Weladon kanssa.

MITÄ: IK:n ruskaretki Karhunkierrokselle 😍
MILLOIN: ke 22.9 – su 26.9.
MISSÄ: Oulangan kansallispuisto
MITÄ MAKSAA: n. 30€
MIKSI: ruskaretki, kilta, kansallispuisto, vaahtokarkki