💙🎉🎈Raksan wappu ’21🎈🎉💚

💙🎉🎈Raksan wappu🎈🎉💚

Wappu lähestyy, aika virittäytyä yhdessä raksahenkiseen wapputunnelmaan!
Alla on koottuna huhtikuun aikana tapahtuvia meininkejä.

Karkilla merkityistä tapahtumista on kerättävissä myös uniikki yhteensopiva wappumerkkikokoelma! Koko potin jako tapahtuu wappusimoilla!✨

💙 Sima workshop ke 21.4. klo 18 🍬
Laitetaan yhdessä simat valmistumaan wappua varten! Ohjeet ja muuta hauskaa striimin välityksellä, kokkailut kotona!

💙 IK x MKR excursio ti 27.4. klo 16:30
IK ja MKR järjestävät yhteisen etäexcursion Swecolle 27.4. klo 16:30 alkaen. Excursiolla tutustutaan monipuoliseen georakentamisen maailmaan. Esittelyssä geosuunnittelua, rakennesuunnittelua ja kalliosuunnittelua sekä keskustelua pienemmissä ryhmissä alan asiantuntijoiden kanssa.

💙 Wappubingo ja pubivisa ke 28.4. klo 20 🍬
Bingokonetta voi käyttää muuhunkin kuin pepuun?? Lisäksi tiukkaa tietovisailua. Luvassa palkintoja!

💙 Fuksispeksit ja Walpurin kierros to 29.4. klo 16-18 ja 19->
Liity mukaan katselemaan kiltojen fuksien tuottamia speksejä! Walpurin kierros on avoin kaikille ympäri Aaltoa.

💙 Wappusimat pe 30.4. klo 12-> 🍬
Wappusimat on tänä vuonna take away -tyylinen koju, josta lähtee mukaan merkkikokoelma, Ruutiset ja tietenkin itse simat ja munkit. Päivän aikana lähetetään myös striimi, jossa jaetaan perinteisiä Wapun ajan palkintoja! Raksan Wappusimat järjestetään tänä vuonna aina aurinkoisella Otarannan nurmialueella!

💙 Alumniskumpat pe 30.4. klo 16->
Wappusimojen jälkeen samassa paikassa Otarannassa pärähtää käyntiin perinteiset alumniskumpat! Kaikki alumnit ovatkin tervetulleita paikalle vaihtamaan kuulumisia muiden alumnien sekä raadin kanssa skumpan nauttimisen lomassa! Muistetaan paikan päällä turvavälit sekä maskien käyttö! Skumpan nauttimisen lomassa voi mukaan napata myös viimeisimmät ruutiset!