SyksyiNEN sitsi-ilta

SyksyiNEN sitsi-ilta

Voi pettymysten pettymys, opiskelijasyksyn tapahtumia peruutetaan sieltä täältä! Kalenteri kumisee tyhjyyttään, lompakko setelinippuineen ei mahdu enää taskuun, ja pahimmassa tapauksessa täytyy alkaa opiskelemaankin. Voi kunpa olisi jotain, jossa voisi taas kokea olevansa Otaniemeläinen, IK-lainen, tai edes vähän vähemmän yksinäinen.

Tähän kaikkeen on nyt nopeimmille tarjolla ratkaisu, nimittäin IK:n omat -nen -sitsit! Näille sitseille olet tervetullut olitpa sitten iloinen, oululainen, humalainen, tai vaikka vähän omituinen. Sitsejä vietetään jo ensi lauantaina raikkaassa syysillassa Smökin terassilla, jotta iltaa voidaan viettää turvallisesti ihanassa syyssäässä.

Nyt kannattaa todellakin harjoitella F5-taitojaan, sillä sitseille on hyvin rajatusti paikkoja! Ilmottautuminen aukeaa jo maanantaina 21.9 tasan klo 12:00, joten laittakaa jo nyt herätykset viiden minuutin välein, jotta ette missaa ilmoa.

 

MITÄ: Syksyiset sitsit kaikenikäiselle opiskelijalle
MISSÄ: Smökin terassi
MILLOIN: La 26.9. kokkarit 18:30, kongi 19:00
DRESSCODE: -nen, sekä sään mukainen LÄMMIN varustus
MITÄ MAKSAA: 15€