IKxPT Wanhojen ‘Wappu’sitsit

Wanhat silmäsi eivät suinkaan valehtele, vaan IKxPT Wanhojen ‘Wappu’sitsit ovat tulossa tänäkin vuonna!

28.8 on aika poistua etäyhteyksiltä, pyyhkiä pölyt laulukirjalta ja kerrata reitti smökille, sillä tosiaan on koittanut se hetki kun IKn ja PTn wanhukset vaeltavat takaisin Servin mökille sitsaamaan wappusimulaattorin hengessä. Paikalle ovat tervetulleita kaikki terveet IKn ja PTn lakkipäät, eli myös vuoden 2019 fuksit ovat lämpimästi tervetulleita!

Ilmottautuminen sitseille aukeaa 30.7 kello 18:00 ja sulkeutuu 18.8 kello 18:00, jonka jälkeen ilmottautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/21. Sitseillä on tilaa 160 ensimäiselle ilmoittautuneelle, jotta riittävistä turvaväleistä voidaan huolehtia. Tapahtumassa noudatetaan tehostettuja hygieniratkaisuja mahdollisimman turvallisten sitsien takaamiseksi. Ethän tule flunssaisena paikalle ja ole rohkeasti yhteydessä järjestäjiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheesta!

Jatkot ovat samassa tilassa ja paikat ovat ainoastaan sitseille osallistujille. Jatkot eivät ole avoimet ja jatkolipun saa vain sitsaamaan saapuneet.

MITÄ: Wanhojen ‘Wappu’sitsit
MISSÄ: Smökki
MILLOIN: 28.8. kokkarit 18:30, gongi 19:00
MAKSAA: 13 €
DC: Haalarit, lakki ja ‘Wappu’fiilistä
MIKSI: Mikä lopettaisi kesän paremmin kuin ‘Wappu’?

Tästä ilmottautumaan!