Tervetuloa ENY-fuksi 2020!

Moikka ja tervetuloa Aalto-yliopistoon uusi ENY-fuksi! Olet samalla lämpimästi tervetullut Rakennusinsinöörikiltaan, tuttavallisemmin Raksaan sekä lyhenteellä IK toimivaan kiltaan 🙂 Rakkaalla killalla on monta nimeä!

Ennen syksyä kannattaa käydä tutustumassa Fuksioppaaseen 2020 mikä on juuri sinua varten koottu opas täynnä informaatiota siitä mitä tuleman pitää.

Lisäksi on syytä käydä liittymässä IK Fuksit 2020 Facebook-ryhmään.
Toinen tärkeänä tiedotuskanavana toimii Telegram ja onkin suositeltavaa ladata kyseinen sovellus sekä liittyä IK Fuksit 2020 Telegram-ryhmään. 
Näissä kanavissa saat päivitettyä tietoa mm. syksyn tilanteesta. Syksyn tilanne Myös ennen syksyä kannattaa aktivoida oma Aalto-tunnus osoitteessa https://password.aalto.fi  Aalto-mailiin saat päivitettyä tietoa koulun linjauksista sekä Aalto yliopiston ylioppilaskunnan tiedotteita.

Meitä on täällä valtaisa joukko odottamassa juuri Sinua! Ihan huippua, että olet päättänyt lähteä opiskelemaan juuri energia- ja ympäristötekniikkaa 🙂
Killassamme on kaksi fuksikapteenia joiden tehtävänä on olla tukenasi koko fuksivuoden ajan – tästä hetkestä alkaen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat muuten vain jutella jostain, Fanni ja Sampo ovat sinua varten. Ole rohkeasti yhteydessä! Fannin ja Sampon yhteystiedot löytyvät täältä.

Syksyllä nähdään!