IK:n vaellusretki

Hellurei ja vipinää vaellusjalkaan!

IK:n liikunta- & kulttuurivastaavat järjestävät yhdessä kiltalaisille retkeilytapahtuman! Reippaat raksalaiset suuntaavaat 7.-9. elokuuta Liesjärven kansallispuistoon virkistymään luonnon helmassa. Luvassa on kahden yön rento vaellusreissu, jossa päivisin taivalletaan kevyt lenkki kansallismaisemia ihaillen ja iltaisin kokoonnutaan yhdessä nuotion ääreen nauttimaan lämpenevistä kesäilloista ja hyvästä seurasta.

Majoitus tapahtuu teltoissa ja omat retkeilyvarusteet on hyvä olla, mutta esimerkiksi oman teltan puute ei ole este, sillä sumplimme porukalla kaikille osallistujille telttapaikan. Lähtö tapahtuu perjantaina työpäivän jälkeen ja paluu sunnuntaina alkuillasta, joten ansiotöissä käynti ei ole este retkelle osallistumiselle. Kaiva siis reppusi ja retkeilyintosi naftaliinista, ota kaverisi kainaloon ja ilmoittaudu kesän energisimpään urheilutapahtumaan!

Huom. paikkoja on 40:lle nopeimmalle ilmoittautujalle!

TL;DR

MITÄ: Rento vaellus- ja ulkoiluretki

MILLOIN: 7.-9. elokuuta. Lähtö työpäivän jälkeen perjantaina ja paluu sunnuntaina alkuillasta

MIKSI: Luonnossa sielu lepää

MITÄ MAKSAA: 5e

MITÄ MUKAAN: Reippailumieltä ja omat retkeilyvarusteet & -ruoat

LISÄTIETOJA: Lauri Sääskilahti (lauri.saaskilahti@aalto.fi, tg: @Energiaemiiri) ja Jutta Kanerva (jutta.kanerva@aalto.fi, tg: @jutkan)

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmo aukeaa keskiviikkona 4.3. klo 12 ja linkki ilmestyy tapahtuman Facebook-sivuille