Kotimaan Pitkä 2020

 

 

Kotimaan Pitkä 11.-13.3.2020

 

Rakennusinsinöörikillan odotetuin perinne, Kotimaan Pitkä-excursio tulee taas! 

KP järjestetään tänä vuonna 11.-13.3.2020. Excursiolle lähtijät valitaan tuttuun tapaan hakemusten perusteella. Myös kaksi (2) Norske Kimblen voittajaa pääsevät mukaan reissuun. Hakemukset tulee toimittaa kiltahuoneelle 26. helmikuuta klo 16.00 mennessä ja hakijan tulee olla Rakennusinsinöörikillan jäsen.  

***

Vuonna yksi ja kaksi eräs juoma läikkyi KP-bussissa. Tapahtuma vihastutti ja aiheutti turhautumista. Tästä oppineena, ja bussin sisätiloja mielessä pitäen, KP-toimikunta halusi estää ilmassa vaanivan vahingon myös tulevaisuudessa. Matkalaisten kesket arvot ja tavoitteet huomioon ottaen, haluttiin hakemusaiheesta käytännöllinen ja helposti lähestyttävä. Viime vuoden hupivälineen jatkoksi päätös oli luonnollinen ja hakemusaiheeksi vuonna 2020 muotoutui:

Juomapidike 

Luovuus, kädentaidot ja uudet ideat ovat hakemuksen arviointiin positiivisesti vaikuttavia tekijöitä. Hakemus on henkilökohtainen ja se osoittaa KP-, rakentaja- ja teekkarihenkeä. Hakemuksen tulee sisältää hakijan nimi ja sen tulee mahtua bussin tiloihin. Se ei saa aiheuttaa vaaraa KP:n osallistujille. 

Täytäthän konkreettisen hakemuksen lisäksi vielä oheisen lomakkeen:

https://forms.gle/7Ncvmjjw142zeHxj7

Matkan hinta tarkentuu myöhemmin. KP-toimikunta pidättää oikeuden tarkentaa hakuohjeita tarvittaessa. Kysymyksissä ja tiedusteluissa voit olla yhteydessä Excursiomestariin

 

Eetu Kotiranta

+358 50325 7214

eetu.kotiranta@aalto.fi