KPP 2019

HUOMIO Raksalaiset, KPP tulee taas!

On pian taas se aika syksystä, kun Raksalaiset kääntävät keulansa kohti Ympäristöteekkaripäiviä, ja lähtevät valloittamaan Suomea kahdeksi päiväksi legendaariselle Kotimaan PuoliPitkälle!
Reissulla on luvassa aitoa raksahenkeä, mahtavaa matkaseuraa sekä toinen toistaan mielenkiintoisempia yritysvierailuja – teekkarihenkistä remuamista tietenkään unohtamatta! Merkitse marraskuun merkittävimmät päivät (7. – 8. marraskuuta) HETI kalenteriisi.
Puolipitkä suuntautuu tänä vuonna Ympäristöteekkaripäiville Lappeenrantaan.
Bussiin mahtuu mukaan 30 komeimman ja mielikuvituksellisimman hakemuksen jättänyttä, joten rohkeasti luovuutta valloilleen ja hakemusta täyttelemään! Linkki hakemukseen julkaistaan tapahtuman FB-sivuilla: https://www.facebook.com/events/934776163545258/