Ulkoexcursio 2016: Dubai

Rakennusinsinöörikillan perinteinen Ulkoexcursio sijoittuu tänä vuonna Arabiemiraattien Dubaihin! Helmikuussa kasaan koottu 22 hengen suuruinen matkaretkikunta astuu koneeseen tämän vuoden syyskuun loppupuolella ja aloittaa viikon mittaisen seikkailun lähi-idän polttavan auringon alla.

Dubai valikoitui tämän vuoden ulkoexcursiokohteeksi sen mullistavien hankkeidensa, insinööritaidonnäytteidensä sekä suomalaiselle eksoottisen ympäristönsä johdosta. Dubai ja sen lähialueet ovat aktiivista toimintakenttää monelle alan kansainväliselle sekä myös kotimaiselle huippuosaajalle.

Seurataksesi matkamme rakentumista sekä saadaksesi lisätietoja yhteistyökumppaneistamme vieraile ulkoexcursiota varten avatuilla sivuillamme osoitteessa dubai2016.rakennusinsinoorikilta.fi!

Terveisin,

Paavo Hietanen, excursiomestari 2016